30
Ma, Noi
29 New Articles

Cultură
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Vă invităm să fiți creatorii propriilor povești și personaje! Siluete umbre, marionete, păpuși de mână, personaje obiect și multe altele, vă așteaptă să faceți cunoștință.teatru turda

Vom intra împreună în culisele Teatrului de Animație unde ne vom întâlni cu diferite tehnici de mânuire și personaje fantastice păpuși.

Pe parcursul atelierului vom descoperi și experimenta:
-principii practice de animație în teatrul de păpuși
-crearea și animarea unui personaj
-diferite tipuri și tehnici de păpuși și mânuire
-lucru în echipă
-multă voie bună

Atelierul va fi coordonat de Andreea Roxana Bolovan și Robert Gutunoiu, actori păpușari.

În urma absolvirii a două universități de artă, Teatru- Artele Spectacolului, Universitatea Spiru Haret, și Teatru de Păpuși, , urmate de doi ani de Master în Teatru de Animație (UNATC- București), actrița Andreea Roxana Bolovan a luat contact cu lumea teatrului de păpuși românesc, activând ca actor păpușar la Teatrul de Păpuși Puck din Cluj Napoca, dar și în spectacole independente în domeniu. În anul 2010 a primit atestarea de trainer în programe de teatru în educație pentru copii și adolescenți, în cadrul proiectului DICE, al Fundației Kava Cultural Group, Ungaria.
”M-am indragostit de teatrul de animatie in 2010. In acest proiect lucrez pe o ramura a teatrului de animatie, care imi e foarte draga, si anume - teatrul de umbre. ”(Robert Gutunoiu)
Robert Gutunoiu este actor păpușar. A studiat Licență Teatru de Păpuși Marionete la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale. Timp de trei ani a colaborat cu Teatrul de Păpuși Puck Cluj-Napoca și a performat și în multe spectacole independente din domeniu.

 

Intrare liberă pe baza de rezervare la tel. 0264 311 952

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh