24
Mie, Apr
6 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Anul 2021 a fost un an în care și-au făcut debutul pe scena Teatrului Național Aureliu Manea un număr consistent de spectacole, de la monodrame la tragedii, de la comedii la evenimente unicat. Iată că TNAMT încheie acest an cu o altă tragi-comedie ALBUM DE FAMILIE în regia lui Ioan Ardelean.

            Spectacolul este conceput după textele Călătorie de iarnă și Eterna întoarcere scrise de Fredrik Brattberg, dramaturg de origine norvegiană, câștigător al premiului Ibsen în 2012 - cu piesa de teatru ,,Eterna întoarcere”, text care stă la baza spectacolului Album de familie.

Ioan Ardelean este regizor, actor și profesor universitar. Domnia sa a regizat un număr important de piese de teatru, atât în țară, cât și în străinătate, în deosebi în Statele Unite ale Americii la New York, unde activează ca actor și regizor la Medicine Show Theatre. În România activează ca profesor universitar la Universitatea de Arte din Târgu Mureș.

 

- Această întâlnire a actorilor TNAMT cu regizorul Ioan Ardelean a născut un alt fel de spectacol la care vă invităm să veniți.  ALBUM DE FAMILIE se va juca în premieră sâmbătă, 27.11, ora 19.00, iar din distribuție fac parte actorii: Doina Șoproni, Ginuc Crișan, Cătălin Florea, Grațiela Bădescu și Valentin Oncu. – a spus Bianca Trifan secretar marketing TNAMT

 

            Bilete online: https://www.tomtix.ro/evenimente-teatrul-national-aureliu-manea-turda-62

Rezervări la tel. 0264 311 952

           

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh