30
Ma, Mai
22 New Articles

Cultură
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În 14 mai ora 19.00, TNAMT joacă spectacolul O noapte furtunoasă, de I.L. Caragiale, regia Andrei Mihalache, scenografia Eliza Labancz la Festivalul Internațional de Teatru „Elvira Godeanu” Târgu Jiu.

            Festivalul se desfășoară în perioada 13-28 mai și va reuni teatre atât din România cât și din străinătate. Printre teatrele participante amintim Teatrul Odeon București, Teatrul Bulandra București, Teatrul de Comedie Bucuresti, Teatrul Național Chișinău, Teatrul Maria Filotti Brăila, Teatrul Dramatic Galați etc.

 „Au trecut secole de când directorii de teatre scot în fiecare stagiune la public moaștele lui Caragiale, convinși fiind că mai pot fi de interes piesele lui, deși a scris doar despre trădare, înșelăciune, adulter și prostie. (Despre cea din urmă mai nuanțat: prostia șmecheră, prostia conjugală și prostia politică)…” ne marturisea la premiera regizorul Andrei Mihalache.

            De atmosfera creată în spectacolul O noapte furtunoasă se pot bucura și turdenii în data de 12 mai, când se va juca în Sala Mare a TNAMT, de la ora 19:00. Bilete se pot achiziționa accesând următorul link: https://www.tomtix.ro/evenimente/9666-o-noapte-furtunoas  sau sunând la tel. 0264 311 952.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh