19
Mie, Iun
5 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Teatrul Național Aureliu Manea Turda a lansat propria sa aplicație mobilă, unde iubitorii de teatru au acces, cu un singur click, în lumea teatrului din Turda.

Aplicația oficială TNAMT - Teatrul Național Aureliu Manea din Turda, oferă publicului său informații despre programul de spectacole al teatrului, despre echipă, prețul biletelor, evenimentele speciale și festivalurile marca TNAMT precum și despre proiectele dezvoltate de către teatrul turdean.

De asemenea, utilizatorii au oportunitatea de a-și crea gratuit un cont pentru a fi la curent, prin intermediul notificărilor, cu evenimentele viitoare și vor putea să salveze în calendar spectacolele la care vor dori să participe.

Sunteți curioși cum funcționează aplicația TNAMT? Descărcă-ți aplicația gratuit și descoperiți magia spectacolelor!

Aplicația este disponibilă  în App Store și Google Play.

Nu uitați, programul complet al lunii ianuarie și detaliile fiecărui spectacol, le găsiți pe site-ul oficial TNAMT: https://www.tnamt.ro/. Bilete online: https://www.tomtix.ro/evenimente-teatrul-national-aureliu-manea-turda-62.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh