27
Sam, Apr
1 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

TNAMT invită publicul în prag de Crăciun, la avanpremiera și premiera Spectacolul Hellequin, regia Michele Modesto Casarin. Regizorul italian Casarin este expert în teatru de mască la nivel internațional și profesor coordonator la una dintre primele 10 academii din Italia, Accademia Teatrale Carlo Goldoni.

Despre spectacolul Hellequin, acesta a relatat - „ Hellequin - povestea poveștilor este o întâlnire între culturi, cultura populară română și commedia dell’arte italiană. Și uite așa se naște povestea poveștilor, începutul a ceva ce nu a existat. Povești populare care îmbrățișează două lumi care iau naștere prin măști și cântece, unite de o energie care depășește orice barieră lingvistică, pentru a dărui publicului gustul și plăcerea teatrului. Teatrul care dărâmă toate barierele, pentru că teatrul unește nu desparte, teatrul găsește puncte în comun pentru a învăța că unirea nu poate decât să ajute în această perioadă. Să trăiască teatrul, să trăiască commedia dell’arte!”.

Spectacolul tratează temele universale ale omului, ale puterii, ale iubirii, ale războiului, ale foamei. Va fi o narațiune populară care va încânta spectatorii de toate vârstele.

Vă așteptăm în 21 și 22 decembrie de la ora 19.00 la Fabrica de Teatru!

 

           

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh