28
Dum, Apr
1 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 „La 172 de ani de la nașterea lui Caragiale, Casa de Producție TVR vă propune să urmăriți marți, 30 ianuarie de la ora 19.45, la TVR Cluj, în premieră, spectacolul O NOAPTE FURTUNOASĂ pus în scenă de Teatrul Național Aureliu Manea din Turda” a spus regizorul Cornel Mihalache, cel care a montat spectacolul pentru difuzare.

Spectacolul muzical O Noapte Furtunoasă, a avut premiera la Turda în 2021 în plină pandemie. Din distribuție fac parte actorii: Marian Negrescu, Cătălin Grigoraș, Nicoleta Bolcă, Cornel Miron, Alexandra Dușa, Ioan Alexandru Savu, Călin Mihail Roajdă, Alexandru Condurat. Regia este a lui Andrei Mihalache, scenografia este realizată de Eliza Labancz, muzica este semnată de Dorin Griguță iar coregrafia de Gabriela Tănase.

Comedia O noapte furtunoasă a fost piesa cu care marele dramaturg român și om de cultură, Ion Luca Caragiale a debutat în dramaturgie în 1879.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh