26
Mie, Iun
4 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Iată ce transmite artistul referitor la informația din titlu: „Timp de 30 de zile în luna iunie aproximativ 60 de lucrări din creația mea vor poposi pe simezele Galeriilor din București.
În data de 3 iunie se deschide expoziția personala "Gradini dezrobite"
Cercul Militar Național, " Galeria Foaier"
Program de vizitare, zilnic între orele 11 - 19.
În data de 6 iunie, Palatul Parlamentului - Sala Constantin Brâncuși particip la o expoziție de grup "ROMANIA INTERBELICA"
În data de 7 iunie, Mogosoaia - Palatele Brancovenesti, Expoziție personala ce reunește aproximativ 40 de lucrări pe dimensiuni mari Sala "Cucnia".
Invitațati, mari personalitati ale
Culturii Naționale, soprana Dana Caraman, critic de arta - Marius Tița, pictor, prof.dr. Gheorge Astilean și invitat special - Grigore Lese.
Va aștept cu drag!”, informează Cornel vana,unul dintre cei mai prolifici și cunoscuți artiști plastici turdeni și, cu siguranță, cel mai de succes în ceea ce privește vânzarea de lucrări din creația sa.
Vom referi cu amănunte, mai ales că am realizat un interviu cu pictorul Cornel Vana, în avanpremiera expozițiilor sale din capitală!
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh