20
Dum, Iun
43 New Articles

Cultură
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Societatea Culturală „Filarmonia" organizează vineri, 28 mai 2010, de la orele 18, vernisajul VITRINE. Artistul fotograf care expune este nimeni altul decât Ovidiu Cosac.
Cunoscut ca regizor artistic şi ilustrator muzical al unor spectacole teatrale în ţară(Turda, Cluj-Napoca, Tg. Mureş, Constanţa, etc), dar şi ca realizator de filme documentare, Ovidiu Cosac s-a evidenţiat şi în domeniul fotografic, participând cu lucrări în numeroase expoziţii. În anul 2007 el a fost laureatul secţiunii „Dialog intercultural" din cadrul Concursului Naţional de Fotografie dedicat Zilei Naţionale a Artei Fotografice din România organizat de Biblioteca Municipală „T. Murăşanu" Turda, Societatea Culturală Filarmonia şi Revista PHOTO Magazin în parteneriat cu Biroul de Informare al Parlamentului Europeanîn România şi Reprezentanţa Delegaţiei UE la Bucureşti, obţinând locul I cu lucrarea „Informare".
Vernisajul expoziţiei fotografice de vineri este găzduit de Galeria Municipiului Turda şi intrarea este liberă.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh