28
Ma, Mai
16 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Thumbnail imageIoan Groza, directorul Școlii Gimnaziale ”Avram Iancu” din Turda, a fost menționat de consilierul PD-L, Sorin Bichiș, ca exemplu de manager care se preocupă pentru eficientizarea consumului energetic de la instituția pe care o conduce. Liderul grupului PD-L – UDMR a solicitat un raport referitor la cantitățile de gaz și energie electrică comparativ cu numărul de elevi, suprafața clădirilor și programul de studiu de la fiecare dintre instituțiile școlare. Despre unele dintre acestea, Sorin Bichiș susține că au consumuri extrem de ridicate.

”Făcând parte din consiliul de administrație de la Școala “Avram Iancu”, am constatat, împreună cu domnul consilier Cristian Felezeu, o preocupare din partea domnului director, Ioan Groza, de a face cât mai mari economii dar și de a respecta confortul, mă refer la perioada de iarnă. Nu același lucru îl putem spune despre alte unități școlare din Turda și, ca atare, solicit direcției economice un raport în ce privește cheltuielile doar cu gazul”, a precizat Bichiș.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh