30
Joi, Noi
19 New Articles

Educație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Azi, 19 octombrie 2023, elevii din clasele a III-a A, a IV-a A, a VII-a A, a VIII-a A de la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Turda, au întâmpinat Ștafeta Veteranilor Invictus, ajunsă la a X-a ediție. Evenimentul este organizat anual, la nivel naţional, de către Asociația Voluntarilor Invictus, cu scopul de a promova eroii de ieri și de astăzi, prin intermediul sportului.
Alergători și cicliști voluntari reconstituie trei dintre drumurile bătătorite odinioară de vitejii luptători care au eliberat pământul nostru natal la sfârșitul celui de-al doilea Război Mondial.Cel mai important moment al evenimentului va avea loc de Ziua Armatei, pe 25 octombrie, la Carei, ultima localitate de pe teritoriul României, eliberată de sub dominația fascistă.
Însoțiți de profesorii Ignat Alexandru, Moca Loredana, Simona Lăncrănjan, Anamaria Gheța, Bia Monica și Mitroi Dana, elevii școlii noastre i-au întâmpinat pe malul Arieșului în aplauze și cu tricolorul fluturând .
Astfel de modele îi încurajăm pe elevii noștri să urmeze!
Cinste lor, veteranilor!
Felicitări susținătorilor!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh