17
Lun, Iun
9 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Proiectul PNRAS – Proiect de Reducere a Abandonului  Școlar  ,,Implică-te în propriul viitor” a oferit posibilitatea elevilor noștri de a se bucura de o experiență minunată, printr-o excursie la Muzeul Etnografic Astra, din Sibiu.

Elevii au participat  la diferite ateliere de creație, respectiv pictură, sculptură, modelaj, împletirea brățărilor prieteniei, gătit, spectacole de folclor, plimbare cu barca și plimbări hipice.

Pe lângă tradițiile și obiceiurile specifice desfășurate în cadru arhaic, elevii noștri au admirat frumusețea căsuțelor tradiționale din diferite zone ale țării și au luat contact cu vechile meșteșuguri ale comunităților  din diferite zone.

Scopul excursiei a fost consolidarea cunoștințelor  despre tradițiile și obiceiurile specifice poporului român și a reprezentat un bun prilej de socializare și de răsplătite a muncii depuse.

Elevii au fost încântați de această experiență și își  doresc să mai participe și pe viitor la asemenea proiecte.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh