18
Joi, Iul
0 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Tânărul poet Călin Pop, pasionat de rimă, teologie și viață, romantic incurabil și cu sufletul vibrant în armonica tinereții, a făcut azi un gest de admirat, surprinzător dar care, așa cum știu cei ce-l cunosc, îl definește. Tânărul și-a rupt un pic din timpul său liber pentru a face o bucurie persoanelor vârstnice pe care le-a întâlnit prin oraș. Prilejul a fost Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice iar Călin Pop le-a dăruit câte o felicitare pe care este tipărit chipul unei bunici și poezia din creația sa „Bunica mea”, laolaltă cu urările sale de sănătate și viață lungă.

 

Felicitări poetului turdean aflat, sperăm, într-o continuă creștere artistică și sufletească în drumul său spre senectute. Iată o faptă surprinzătoare pentru un tânăr care nu este nici politician, nici o vedetă  de monden, ci mai degrabă un exemplu, pe cât de unic, pe atât de prețios, nu doar pentru generația sa ci pentru noi toți.

..............................

Fotografiile au fost realizate de Marius Romilă.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh