29
Ma, Noi
34 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

CNAIR SA a luat măsuri de dislocare a autoutilajelor proprii din zonele de şes, în zonele de deal şi munte, în urma  avertizărilor meteorologice emise de către Administraţia Naţională de Meteorologie. Tot personalul propriu este implicat în acest moment în activitatea de deszăpezire până la îmbunătăţirea condiţiilor
meteorologice. Cele 53.800 de tone de sare şi 1.000 tone de clorura de calciu, aflate în stoc, sunt suficiente pentru asigurarea circulaţiei pe autostrăzile şi  drumurile naţionale afectate de căderile de zăpadă din perioada 19 aprilie-21 aprilie 2017.

În aceste zone se acţionează cu 200 autoutilaje proprii şi cu 60 autoutilaje închiriate, în special în zonele administrate de DRDP Iaşi şi DRDP Braşov.

 

Zonele afectate de condiţiile meteorologice sunt:

- DN 66 (defileul Jiului);

- DN 67C (Rânca);

- DN 7A (Voineasa-Obârşia Lotrului);

- DN 1A (Cheia);

- DN 58 (Anina);

- DN 10 (Intorsura Buzăului - Siriu);

- DN 73 (Rucăr-Bran);

- DN 11 (pasul Oituz);

- DN 17 (pasul Tihuţa în zona Câmpulung Moldovenesc).

 

CNAIR SA, împreună cu Direcţia Rutieră din cadrul IGPR solicită participanţilor la trafic care tranzitează în special traseele de drum situate în zonele montane înalte, pasuri, trecători, afectate de actualele fenomene meteorologice specifice iernii, să îşi echipeze corespunzător  autovehiculele (anvelope de iarnă, lanţuri antiderapante, combustibil, pături, săculeţ cu material antiderapant, mâncare, apa, etc).

 

Puteţi obţine informaţii suplimentare privind starea reţelei de autostrăzi şi drumuri naţionale de la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, 021/264.33.33, 021/264.33.34,  TEL VERDE 0800.80.9360, sau de pe pagina de web a CNAIR SA.  

 

 

                                                                                                                                  CNAIR S.A.    

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh