19
Vi, Apr
20 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj anunță participanții la trafic și locuitorii din zonă în legătură cu faptul că, în cadrul programului de lucrări care vizează întreținerea și îmbunătățirea infrastructurii rutiere a județului, pe drumul județean DJ 103G Gheorgheni – Aiton au fost finalizate lucrările de așternere a celui de-al doilea strat, respectiv cel de uzură, pe tronsonul de drum situat între localitățile Gheorgheni și Aiton. Tronsonul asfaltat are o lungime de 3,2 kilometri, de la kilometrul 51+105 până la kilometrul 54+287.

 „Finalizarea așternerii celui de-al doilea strat de asfalt pe acest important drum județean va genera numeroase beneficii, respectiv un acces mult mai rapid, mai facil și mai sigur spre nu mai puțin de patru direcții, respectiv către centura Dezmir – Vâlcele și, mai departe, spre municipiul Cluj-Napoca, spre drumul național DN 1, pe direcția Vâlcele – Turda, spre drumul național DN 1C, pe direcția Dezmir – Gherla – Dej precum și spre drumul național DN 1, pe direcția Aiton – Tureni – Turda” a precizat președintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tişe.

Pentru a se verifica măsura în care lucrările de asfaltare au respectat exigențele impuse de normativele în vigoare și cerințele expres formulate de către Consiliul Judetean, calitatea stratului de asfalt, respectiv grosimea și consistența acestuia, au fost verificate prin prelevarea de carote de către un laborator specializat în domeniu.

Lucrările de întreținere curentă și periodică pe drumul județean DJ 103G limită cu județul Alba – Podeni – Moldovenești – Cheia – Cheile Turzii – Săndulești – Tureni – Ceanu Mic – Aiton – Gheorgheni fac parte dintr-un program complex și vizează întreaga sa lungime de 48,646 kilometri, mai exact de la kilometrul 13+200 până la kilometrul 61+846. O serie de lucrări au demarat anul trecut, pe mai multe sectoare acestea fiind finalizate.

Lucrările vor continua prin Programul de lucrări de întreținere curentă și periodică a unor drumuri județene pentru anul 2017 până la finalizarea întregului sector vizat.

 

 

Biroul de presă

17 mai 2017

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh