25
Sam, Mai
13 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageCei de la Drumurile Județene s-au gândit, cu toată vremea rea de afară, să mai "ciupească" niște leuți de la bugetul statului, tarifând frumușel cine știe ce suprafață de reabilitări stradale, când ei nu au făcut altceva decât să irite pe cei care au trecut pe strada Alba Iulia și i-au văzut lucrând. Pe ninsoare. Cei care au trecut cu mașina sau pe jos pe șoseaua ce leagă sensul giratoriu de podul de la Benzinăria A&A, au rămas muți de uimire când i-au văzut pe cei de la

Drumurile Naționale deșertând saci cu asfalt cald și întinzându-l ca untul pe pâine când afară erau grade cu minus și ningea de mama focului.
Thumbnail image"- I-a uite-i, mă, și p-ăștia!", mi-a spus cel care mi-a telefonat în timp ce se freca la ochi să se convingă că nu visează. "Plombează iarna! No, așa da, acum știm că suntem în România, nu numai după gropile din asfalt, ci și după cum se astupă aceste gropi." Acum, eu ce era să mai zic. Să spun că există aditivi speciali pentru ca asfaltul să poată "prinde" la temperaturi joase și umezeală? Aș fi zis, dar nu eram sigur, pentru că, în momentul în care am ajuns acolo, am găsit doar mașina muncitorilor de la drumuri, iar pe ei, ia-i de unde nu-s. Iar dacă au folosit aditivi, care sunt foarte scumpi, înseamnă că acolo era vorba de urgența urgențelor.
Noi o luăm ca o coincidență cu faptul că noi chiar săptămâna trecută am semnalat situația deplorabilă a drumurilor și starea de Thumbnail image"dolce far niente" a celor de la CNADR. Țin să le precizez tovarășilor de acolo că Podul de lângă A&A este tot la un pas să se rupă, iar drumurile naționale care străbat Turda sunt într-o stare tipic românească. Cu toate promisiunile făcute prin campaniile electorale de miniștri care ne-au vizitat urbea, bănuiesc că fără să știe măcar în ce județ ne aflăm.
Mă raliez și eu celor spuse de un domn ce văzuse minunea de plombare: " – 'reați ai dracu', cu asfaltările voastre!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh