28
Ma, Mai
16 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageStrada Agriculturii din municpiul Turda a fost asfaltată în aceste zile. În Vinerea Mare, directorul Domeniului Public şi liderul USL Turda, Cristian Matei au efectuat o vizită de lucru în acea zonă. Lucrările au durat câteva zile doar, iar cei doi au afirmat că asfaltarea va

fi gata în cursul zilei de 3 mai.
Porţiunea de drum vizată pentru asfaltare este situată între blocul Asper şi intrarea în Staţiunea de cercetări Agricole. Directorul DPT, Adrian Sălăgean  a spus că valoarea acestei asfaltări se ridică la suma de 120.000 de lei.
În momentul vizitei de lucru, un cetăţean din zonă a dorit să precizeze că o Thumbnail imageasemenea lucrare de asfaltare nu s-a mai făcut pe strada Agriculturii de peste 30 de ani.
Toată lumea este mulţumită de lucrările de asfaltare, mai ales şoferii care aveau de mers în zonă, pentru că până acum drumul era într-o stare jalnică.
Adrian Sălăgean şi Cristian Matei fac un apel prin intermediul presei la şoferii de maşini mici care obişnuiesc să circule pe strada Gheorghe Bariţiu să evite zona. De marţi vor începe lucrările de asfaltare a străzii Thumbnail imagedin zona CNMV şi până la Şcoala „George Bariţiu”, iar pentru a evita blocajele în trafic şoferii sunt sfătuiţi să aleagă variantele de ocolire, pe strada Traian sau prin centrul oraşului.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh