28
Joi, Mar
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Thumbnail imageConsiliul Local Turda a mandatat reprezentantul său în AGA de la Compania de Apă Arieș, Traian Fărcaș, să voteze patru noi reprezentanți aleși să facă parte din Consiliul de Administrație de la respectiva companie. Cei patru, votați în mod secret de către consilierii din coaliția USL-PP DD (întrucât consilierii aparținând PD-L – UDMR au părăsit sala de ședințe în semn de protest) sunt Sorin Sabău (Partidul Conservator), Cristian Matei (PSD), Sorin Săveanu (PNL) și Florin Nicolae Vulturar


(PP DD). Cristian Matei s-a abținut de la vot la luarea hotărârii în cazul său.

Thumbnail imageO situație similară s-a produs la Câmpia Turzii, unde, tot prin vot secret și tot în absența consilierilor locali PD-L, au fost aleși trei noi reprezentanți care să fie propuși în Consiliul de Administrație de la Compania de Apă Arieș. Este vorba de Petre Pop (PSD),  Mirela Niculina Fazekas (PNL) şi Florin Jucan (PC). Nominalizarea lor a fost aprobată cu votul ”pentru”  a  13 consilieri şi o abţinere.

Consiliul local turdean a mai emis astfel de hotărâri și în octombrie 2012, însă Compania de Apă ””Arieș” le-a atacat în instanță reușind să suspende aplicarea până la decizia finală a instanțelor de judecată. Reprezentanții Companiei de Apă ”Arieș” susțin că noile hotărâri ale celor două Consilii locale sunt suspendate de drept, ca fiind HCL având același obiect ca și hotărârea din toamna anului trecut a cărui anulare (sau nu) se judecă în instanțele de contencios-administrativ.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh