08
Joi, Dec
33 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În plin sezon al fructelor și legumelor de vară, Centrul Agro Transilvania Cluj aflat la ieșirea din municipiul Cluj-Napoca, în satul Dezmir, reînnoiește invitația adresată clujenilor de a trece pragul celei mai mari Piețe agroalimentare de gros din regiune.

Îndemn pe această cale toți clujenii să meargă la piața de la Dezmir pentru a cumpăra la prețuri garantat mai mici decât în orice altă piață din zonă, produse proaspete și de calitate, direct de la producători. Gama extrem de variată a ofertei precum și garanția respectării stricte a standardelor de igienă fac din acest obiectiv un model de bune practici în domeniul marketingului agricol”, a precizat domnul Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj sub a cărui autoritate funcționează piața.

Cetățenii interesați se pot deplasa la piața din Dezmir atât cu autoturismele personale, beneficiind de spații de parcare amenajate, cât și cu mijloacele de transport în comun - linia de autobuz nr.8 L, pentru a achiziționa, la preț de producător, o gamă largă de fructe și legume de sezon, precum roșii - 2,20 lei/kg, castraveți - 1,30 lei/kg, morcovi - 1,50 lei/leg., fasole verde - 3 lei, vinete - 2,00 lei/kg, cartofi 0,80 lei/kg, pepene verde - 0,70 lei/kg, dovlecel - 1 leu/kg, varză – 0,90 lei/kg, precum și alte categorii de produse al căror preț este negociabil, în funcție de cantitățile achiziționate, respectiv de cerere și ofertă.

Avantajul pentru cei care folosesc mijloacele de transport în comun îl reprezintă faptul că cetățenii pot intra cu acestea până în incinta pieței, fapt care aduce un plus de confort și eficiență, cu atât mai mult cu cât intervalele de așteptare între curse sunt relativ mici. În plus, clienții interesați beneficiază de spații amenajate pentru servirea mesei, într-un mediu curat, modern și plăcut.

            În ceea ce-i privește pe producători și comercianți, Centrul Agro Transilvania pune la dispoziția acestora o gamă largă de facilități necesare desfacerii produselor agro-alimentare, la preturi accesibile: o hală de marketing în suprafață utilă de 4.641 mp prevăzută cu spații pentru refrigerare, congelare și depozitare clasică pentru produsele agro-alimentare, utilaje moderne - linie automată multifuncțională pentru spălare, periere, sortare, cântărire produse vegetale, tunel de coacere pentru produse vegetale, cântare electronice, mașină de produs fulgi de gheață etc., spatii de comercializare și desfacere, la standarde, pentru toată gama de produse agroalimentare, spatii de parcare păzite, pe platformă betonată, pentru toate tipurile de autoturisme, spatii pentru birouri, dotate cu acces la internet și telefon-fax, posibilitate de racordare la utilități, monitorizarea perimetrului cu sistem de supraveghere video, etc.

 

Biroul de presă

17 iulie 2017

 

 

Consiliul Judeţean Cluj

Serviciul Relaţii Publice

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh