01
Vi, Dec
14 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 „Consiliul Judeţean Cluj vă invită să participaţi la şedinţa ordinară a deliberativului judeţean, eveniment ce va avea loc miercuri, 26 iulie 2017, ora 13.00, în Sala de şedinţe a instituţiei. Conform legislaţiei în vigoare, şedinţa este publică, presa având posibilitatea să consulte proiectele de hotărâre supuse dezbaterii şi ordinea de zi pe site-ul Consiliului Judeţean Cluj la adresa www.cjcluj.ro”, așa sună invitația primită de la CJ Cluj. Numai că, dacă mergem la link-ul indicat, putem accesa toate proiectele de hotărâre care vor fi în discuție mâine, mai puțin unul: cel legat de modificarea vechiului proiect de fazare a Centrului de Management Integrat al Deșeurilor (C.M.I.D.) din întreg județul Cluj. De ce oare?

Dacă n-ar fi vorba de Alin Păunel Tișe, am crede că este vorba de o simplă greșeală, așa însă, ne așteptăm la ce e mai rău...

 CMID este un proiect în care au dispărut deja sume uriașe din banii noștri ai clujenilor. Un proiect prost gestionat, de zeci de milioane de euro, cu sume extrem de mari deja pierdute de cel care trebuia să îl implementeze: Consiliul Județean Cluj. Dacă Alin Păunel Tișe nu va reuși să finalizeze acest C.M.I.D., își va trece în CV-ul politic un al doilea mandat în care nu a reușit să rezolve cea mai gravă problemă a clujenilor, la care, de altfel, s-a angajat în campania electorală. Restul problemei, cea legată de sumele imense pierdute este... literatură penală.

Dar turdenii suferă din cauza nerealizării acestui centru, trebuind să plătească mai mult pentru colectarea și transportul deșeurilor, tocmai la Odorheiu Secuiesc.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh