28
Joi, Sep
19 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

       Consiliul Județean Cluj informează participanții la trafic și locuitorii din zonă în legătură cu faptul că pe drumul județean DJ 151C limită cu județul Mureș – Tritenii de Jos se află în plină derulare lucrări de modernizare și reabilitare derulate prin programul de investiții pentru anul 2017.

Drumul județean 151C are o importanță deosebită întrucât face legătura între cel mai important oraș din zonă, Câmpia Turzii, și județul Mureș, fiind un factor decisiv în dezvoltarea economico-socială a acestei părți a județului” a declarat Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe

Lucrările vizează un sector în lungime totală de 10,2 kilometri, de la kilometrul 12+500 până la kilometrul 22+700 și au drept scop reabilitarea și modernizarea, în profunzime, a  drumului. De o mare amploare și complexitate, lucrările constau într-o serie de operațiuni care se vor finaliza prin așternerea de covor asfaltic în două straturi, respectiv binder și strat de uzură,  cu inserție de material geocompozit.

Până în acest moment au fost deja executate casete pentru lărgirea căii de rulare până la 6 metri și s-a realizat fundația prin așternerea stratului de piatră cu cilindrare. De asemenea, în perioada următoare se vor mai executa lucrări constând în acostamente, șanțuri și podețe.

Lucrările de modernizare și reabilitare a acestui drum județean sunt finanțate din creditul de 225.000.000 de lei contractat de Consiliul Județean - 3.454.952 lei și din bugetul județului - 1.500.000 lei.

 

Biroul de presă

25 iulie 2017

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh