24
Lun, Iun
4 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În completarea anunțului Inspectoratului de Poliție Județean Cluj din 12.04.2017, referitor la recrutarea și selecția candidaților pentru admiterea în instituţiile de învăţământ care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfăşoară în perioada 23.08.2017- 25.08.2017, recrutarea şi selecţia candidaţilor pentru admiterea pe locurile M.A.I. rămase neocupate la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” Constanța în sesiunea a II-a de admitere  septembrie 2017.

 

          În urma desfășurării concursului de admitere la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” Constanța, sesiunea iulie 2017, au rămas neocupate 13 locuri bugetate dintre cele alocate Ministerului Afacerilor Interne.

 

          Locurile rămase neocupate sunt comune–femei și bărbați.

 

Criteriile legale și specifice de recrutare ale candidaților, precum și probele concursului de admitere sunt cele menționate în anunțul I.P.J. Cluj nr. 689629 din 12.04.2017.

 

Cererile de înscriere a candidaţilor care au domiciliul/reședința în județul Cluj pot fi depuse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj - Poliția Municipiului Cluj-Napoca, din municipiul Cluj-Napoca, str. Decebal nr.26-28, joi, în intervalul orar 12,00 - 15,00 și vineri, în intervalul orar 09,00 - 12,00, până la data de 25.08.2017.

 

Candidații care au participat pe locurile M.A.I. în prima sesiune de admitere 2017 și au dosarele deja constituite – inclusiv fișa medicală încheiată cu concluzia “apt” -  le depun  la I.P.J. Cluj – Serviciul Resurse Umane până la data de 25.08.2017.

 

Testarea psihologică

 

Candidații care au participat pe locurile M.A.I. în prima sesiune de admitere 2017 și au fost declarați “APT” sunt exceptați de la susținerea testării psihologice.

 

 

 

Candidații care și-au constituit dosar nou în vederea participării la concursul de admitere pe locurile M.A.I. la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” Constanța, în a doua sesiune de admitere 2017, susțin testarea psihologică la Centrul de Psihosociologie al M.A.I. în data de 29 august 2017. Afișarea rezultatelor la testarea psihologică va avea loc în data de 31.08.2017.

 

Data limită pentru depunerea dosarelor de recrutare (în volum complet)  la I.P.J. Cluj –Serviciul Resurse Umane este 28.08.2017.

 

Susținerea probelor fizice și contravizita medicală:

 

  1. Candidații care au participat pe locurile M.A.I. în prima sesiune de admitere 2017 și care au promovat probele fizice, fiind declarați “Apt” la contravizita medicală sunt exceptați de la susținerea acestor probe.

 

  1. Candidații care și-au constituit dosar nou în vederea participării la concursul de admitere vor susține contravizita medicală și verificarea aptitudinilor fizice la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române (str. Jandarmeriei, nr. 9-11, sector 1 București) în data de 09.2017, ora 07:00.

 

  1. Candidații vor avea asupra lor cartea de identitate/pașaportul și echipamentul sportiv necesar desfășurării probelor de verificare a aptitudinilor fizice potrivit baremelor și criteriilor prevăzute pentru candidații la instituțiile de învățământ ale M.A.I.

 

Înscrierea candidaților la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” Constanța și organizarea concursului de admitere.

 

Înscrierea și participarea la probele concursului de admitere la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” Constanța, sesiunea a II-a de admitere, sunt stabilite de organizatori prin Regulamentul/Metodologia de admitere.

 

Detaliile organizatorice, listele cu candidații, precum și rezultatele probelor eliminatorii vor fi afișate în timp util pe site-ul oficial www.mai.gov.ro la secțiunea Carieră/Instituții de învățământ/Formare Profesională.

  

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj – Serviciul Resurse Umane sau la telefon 0264-43.27.27 - interior 20111, 20112 și 20116.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh