29
Vi, Mar
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Așa cum anunțam, în urmă cu mai puțin de două săptămâni, următorul pas pentru demararea lucrărilor de reabilitare a Podului de peste râul Arieș de la intrarea în Turda de lângă Benzinăria A&A estepod aries turdapod turda aries cnair realizarea studiului geotehnic. În articolul intitulat Vezi toate informațiile despre podul defect de peste Arieș. Când ar putea începe lucrările și alte informații direct de la sursă, publicat de Turda Info în data 19 februarie, „urmează achiziția studiului geotehnic în vedere elaborării documentației de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI). Termenul estimat pentru finalizarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție este 15.03.2019, dată la care documentația va fi predată în vederea avizării în CTE – CNAIR SA”.

Ei bine, iată că nu am fost mințiți de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, aceasta publicând pe SEAP (e-licitatie.ro) anunțul de tip cumpărare directă pentru „Elaborare studiu geotehnic pentru obiectivul Pod DN 1 km 444+840 peste râul Arieș în localitatea Turda, județul Cluj”, în data de 28 februarie 2019. Data limită de depunere a ofertelor este 04.03.2019 ora 14:48.

Valoarea estimată a contractului este de 21.230,00  RON iar durata sa de 30 de zile.

În descrierea anunțului se arată că studiul geotehnic solicitat stă la baza întocmirii PT pentru lucrările de reparații și consolidări la elementele de infrastructură si suprastructură ale podului peste râul Arieș - DN 1 km 444+840 - în localitatea Turda, județul Cluj.

Operatorii economici interesați (în urma studierii cerințelor autorității contractante - caiet de sarcini și contract-model - atașate prezentului anunț) sunt invitați să încarce în catalog o ofertă personalizată sau să indice un reper existent din catalogul electronic pus la dispoziție de SEAP până în data de 4 martie 2019, urmând ca autoritatea contractantă - CNAIR SA prin DRDP CLUJ - să inițieze achiziția directă în vederea contractării serviciilor solicitate.

Eventuale clarificări se pot transmite pe e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Așadar, CNAIR se află în grafic, până acum, față de propriile estimări pe care vi le-am adus la cunoștință în același articol, pomenit mai sus, pe care vă invităm să-l citiți dacă doriți mai multe amănunte: „Estimăm că lucrările la podul peste Arieș, pe DN 1, la km 444+840, vor demara, cel mai devreme, în luna mai 2019, în funcție și de procedurile de achiziție”

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh