27
Dum, Sep
60 New Articles

Administrație
Typography

Începând de mâine, 09.08.2019va fi pus în funcțiune pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din România, un nou punct fix de control a valabilității rovinietei, prin intermediul căruia vor fi înregistrate vehiculele care circulă fără achitarea corespunzătoare a tarifului de utilizare (rovinieta).control valabilitate rovigneta

Punctul de control va fi amplasat în zona punctului de trecere a frontierei Valea lui Mihai și face parte din SIEGMCR, sistemul informatic deținut de CNAIR SA.

Aceasta după ce, începând din 07.08.2019, au fosti puse în funcțiune pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din România alte 4 noi puncte fixe de control valabilitate rovinietă, prin intermediul căroră vor fi înregistrate vehiculele care circulă fără achitarea corespunzatoare a tarifului de utilizare (rovinieta), în vederea sancționării cu amenda contravențională, conform prevederilor OG 15/2002 cu modificările și completările ulterioare. Punctele de control ce urmează a fi puse în funcțiune la data de 07.08.2019, sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei Calafat, Nădlac, Turnu și Săcuieni.

Astfel, de mâine, vor fi 87 de puncte fixe de control valabilitate rovinietă pe întreaga rețea de drumuri naționale și autostrăzi. Punctele de control fac parte din SIEGMCR, sistemul informatic deținut de CNAIR.

În perioada următoare vor fi puse în funcțiune alte 21 de puncte de control amplasate în zonele de trecere a frontierei.

Vă adresăm din nou rugămintea să verificați înainte de a pleca la drum valabilitatea rovinietei.

Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, CNAIR SA pune la dispoziția celor interesați, un instrument  pe portalurile web www.cnadnr.ro (secțiunea Verificare Rovinieta) și www.erovinieta.ro, prin care se poate verifica valabilitatea rovinietei, prin introducerea datelor vehiculului (număr de înmatriculare, număr de identificare).

 Citește aici unde sunt amplasate celelalte puncte fixe de control a valabilității rovignetei: 

8 noi puncte fixe de control valabilitate rovinietă, Vezi unde sunt situate toate cele 82!

 

 

 

CNAIR SA

 

Attachments area

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh