29
Vi, Mar
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Lucrările de întreținere recent demarate de Consiliul Județean Cluj pe drumul județean 150 Mociu – Frata – Viișoara au intrat într-o nouă fază, cea de așternere a covorului asfaltic.drum judetean frata

După ce, în prealabil, au fost executate lucrări constând în plombări, burdușiri și alte lucrări pregătitoare, a fost deja asfaltat un sector de drum în lungime de un kilometru, pe ambele sensuri de circulație, precum și un sector de cca. 1,5 km pe un sens, urmând ca în cursul zilei de azi să fie asfaltată această porțiune și pe celălalt sens. Lucrările de asfaltare se derulează de la joncțiunea cu drumul național DN 16 (km 40+300), pe direcția Frata.

În această etapă se asfaltează un sector în lungime de 7,5 kilometri, după finalizarea acestuia urmând să fie asfaltat un alt sector de drum, în lungime de 5,5 kilometri, inclusiv pe raza localității Frata.

În ansamblu, lucrările de întreținere derulate de Consiliul Județean pe acest drum județean vizează un tronson cu o lungime de 39,7 kilometri, de la kilometrul 0+600 până la kilometrul 40+300. Operațiunile constau în plombări, burdușiri, completarea de acostamente, aducerea la profil a acostamentelor, desfundarea şi curăţarea podeţelor, şanţurilor şi a rigolelor, cosiri și tăierea lăstărișului situat în vecinătatea căii de rulare și așternere de covor asfaltic.

 

Biroul de presă

12 septembrie 2019

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh