28
Joi, Mar
22 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj a reluat lucrările de întreținere, cu asfaltare, demarate în cursul anului trecut pe drumul județean 103G Săndulești – (DJ 103I) Cheile Turzii. Este vizat, astfel, un tronson în lungime de aproape patru kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 31+320 și 35+230.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Această asfaltare are o importanță aparte întrucât vizează un drum județean ce asigură un acces rapid la drumul național DN1, pe direcția Turda. Totodată, facilităm în acest fel accesul la o sdrum judetean sandulesti cheiaerie de obiective cu un important potențial turistic, respectiv la drumul județean 103I, spre Rezervația Naturală Cheile Turzii și la drumul județean 107L, spre lacurile de pescuit sportiv de la Ciurila”.

Lucrările recent reluate vizează finalizarea sectorului cuprins între pozițiile kilometrice 32+513 și 35+230. În această fază, a fost deja finalizată așternerea stratului de balast stabilizat și au fost demarate lucrările de așternere a covorului asfaltic.

Operațiunile de întreținere a acestui drum județean mai prevăd completarea acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor, montarea de parapeți metalici acolo unde situația impune acest lucru, tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare precum și lucrări de marcaje rutiere, după finalizarea asfaltării.

Reamintim, în acest context, faptul că, în cursul anului trecut, Consiliul Județean a executat pe acest drum lucrări de reprofilare cu adaos de piatră spartă, cu cilindrare, operațiuni de așternere a stratului de balast stabilizat, ca etapă premergătoare asfaltării și de așternere a covorului asfaltic pe două sectoare.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh