28
Joi, Mar
23 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

„Vreau să aduc la cunoștința tuturor, câteva elemente importante pentru următoarea perioadă. După cum știți, toate persoanele care vin din Italia, care a fost declarată zonă roșie, intră automat în carantină instituționalizată. Asta presupune că sunt romanii din italia direct in carantinachestionați, evaluați și transportați către locațiile de carantină de pe raza județului Cluj, urmând să le fie prelevate probe care vor fi testate la aparatele de testare pe care le vom avea la dispoziție. 

Începând cu ieri, 15.03.2020, ora 21:00, toți cetățenii care vin  din țările cu peste 500 de cazuri confirmate de COVID-19, intră automat în izolare la domiciliu. Lista acestor țări poate fi consultată pe site-ul Institutului de Sănătate Publică, este o listă actualizată în permanență. În acest moment vorbim de următoarele țări: Austria, Belgia, Danemarca, Elveția, Franța, Japonia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Spania, Statele Unite ale Americii și Suedia. Toate persoanele care vin din aceste țări, vor intra direct în izolare la domiciliu, timp de 14 zile. 

De aceea, este foarte important mesajul pe care vreau să-l transmit tuturor cetățenilor din jud. Cluj, pentru următoarea perioadă. Vă rog foarte mult, să vă anunțați de acest lucru rudele, prietenii, cunoștințele, care intenționează să vină de sărbători acasă:  nu vor petrece sărbătorile în condiții normale, vor sta în izolare la domiciliu împreună cu familia, pentru că automat și familia va intra în izolare la domiciliu, sau în carantină în locații special amenajate (dacă vin din Italia). Rugămintea mea este să vă îndrumați cunoștințele și rudele, să nu vină acasă de sărbători, pentru că nu vor petrece sărbătorile așa cum se cuvine”, a transmis prefectul Județului Cluj, Mircea Abrudean, în ultima declarație video, făcută de la Cluj. 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh