02
Joi, Apr
59 New Articles

Administrație
Typography

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de joi, 26 martie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene pe care traficul rutier să fie blocat, circulaţia desfășurându-se, pe mai multe deszapezire material antiderapantsectoare de drum, în condiţii specifice sezonului rece.

De asemenea, din cauza temperaturilor negative înregistrate în ultimele 24 de ore, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de polei, traficul rutier fiind îngreunat.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de miercuri, 25 martie a.c., s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 61 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 30 de utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi se acţiona pe 19 drumuri judeţene, cu 12 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate de 63 de tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi în zona de munte, în cursul zilei de miercuri, 25 martie a.c.,  s-a intervenit pe 5 drumuri judeţene, cu 4 utilaje. La această oră se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 8 drumuri judeţene, cu 5 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 110 de tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Dej, nici în cursul zilei de miercuri, 25 martie a.c., şi nici la această oră, starea drumurilor nu a impus vreo intervenţie specifică activităţilor de iarnă.

În continuare, se acţionează cu utilaje cu lamă pentru degajarea carosabilului de zăpadă şi cu materiale antiderapante pentru combaterea fenomenului de polei. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

 

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh