02
Joi, Apr
59 New Articles

Administrație
Typography

În cursul zilei de ieri, 25 martie, forţele de ordine au acţionat integrat pe raza județului Cluj, în echipaje mixte, pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.actiune politie jandarmerie

Astfel, în ultimele 24 de ore, 690 de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

Autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 859 de persoane, iar 139 de societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite.

De asemenea, având în vedere faptul că începând cu ziua de ieri au intrat în vigoare prevederile Ordonanţei Militare nr. 3/2020, au fost desfăşurate activităţi pentru punerea în aplicare a restricțiilor privind circulaţia persoanelor.

Pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform Ordonanței Militare nr.3., forțele de ordine au aplicat peste 260 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 320 000 de lei.

 

Prefectul județului Cluj.

Mircea Abrudean

 

Foto: Arhiva

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh