19
Vi, Apr
20 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Efective angrenate (politiști, jandarmi, politisti locali, militari) - 755coronavirus

  Persoane verificate cu privire la respectarea măsurii și interdicțiilor impuse: 1.128

  Societăți comerciale/ Persoane fizice autorizate verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență - 88

  Sancțiuni contravenționale aplicate - 136; valoare - 237.870 lei (majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației)

  În domeniul situațiilor de urgență 256 de salvatori din cadrul ISU și SAJ au fost implicați în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, dar și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

  Au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 30 de cetățeni, în condiții de izolare biologică, pentru urmarea perioadei de carantină sau autoizolare.

  100 de clujeni au primit informații de la personalul medical desemnat de către Direcția de Sănătate Publică în acest sens, prin intermediul liniei telefonice dedicate COVID-19 (0364 430 030).

  Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 166 persoane în carantină, 469 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, 159 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh