25
Lun, Ian
62 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Marți, 5 ianuarie,subprefect irina munteanu la solicitarea doamnei subprefect Irina Munteanu, a avut loc la sediul Instituției Prefectului o întâlnire la care au participat reprezentanții centrelor rezidențiale din județ și cei ai DSP Cluj și ISU Cluj.

Subiectul întâlnirii l-a constituit analiza și evaluarea situației persoanelor rezidente și a celor care asigură îngrijirea acestora în centrele rezidențiale și pregătirea condițiilor pentru vaccinarea lor împotriva COVID-19. Există posibilitatea ca vaccinarea acestor categorii de persoane să fie realizată de către doua echipe mobile, alocate unor centre de vaccinare din Cluj-Napoca.

În afara celor 10 centre rezidențiale care aparțin de DGASPC Cluj, mai există în județ alte 40 de centre rezidențiale private, iar vaccinarea rezidenților și a personalului angajat, poate fi realizată în  cadrul campaniei de vaccinare, după stabilirea numărului celor care optează pentru vaccinare și îndeplinirea celorlalte formalități necesare pentru începerea acesteia.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh