19
Vi, Apr
20 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj a emis certificatul de urbanism necesar derulării lucrărilor de refacere a podului din localitatea Macău, comuna Aghireșu, grav afectat de fenomenele hidrometeorologice produse în vara acestui an.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Reabilitarea acestui pod avariat este foarte importantă pentru locuitorii satului Macău deoarece, fiind situat pe un drum comunal desprins din drumul județean 108C Gârbău-Aghireșu, acesta asigură continuitatea în intravilanul localității, cu atât mai mult cu cât nu există nicio altă cale de acces secundară”.

Astfel, ca urmare a ploilor abundente căzute la începutul lunii iulie 2021 pe raza comunei Aghireșu, podul situat pe cursul văii Tulsoutca din localitatea Macău a fost puternic deteriorat, fapt care a pus în pericol atât gospodăriile din zonă cât și celelalte obiective socio-economice situate în vecinătate. În plus, starea actuală a podului nu corespunde cerințelor minime pentru podurile rutiere, nefiind asigurată scurgerea optimă a apelor, secțiunea sa fiind una subdimensionată și care, la precipitații excedentare, poate produce o inundare a proprietăților adicente și a drumurilor comunale. 

 


Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh