16
Ma, Apr
13 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj a recepționat cinci noi echipamente medicale. Acestea au ajuns deja la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, aflat în subordinea forului administrativ județean, precum și la Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal, unitate subordonată Ministerului Sănătății.

            Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Este o nouă reușită care reconfirmă preocuparea noastră pentru sănătatea clujenilor și pentru creșterea calității sistemului sanitar. Aceste dotări sunt deosebit de importante întrucât facilitează realizarea actului medical și contribuie la salvarea a numeroase vieți.”

În valoare de peste 400.000 de lei, cele cinci echipamente au fost cumpărate în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă câștigat de forul administrativ județean, proiect ce vizează consolidarea capacității județului în gestionarea crizei sanitare COVID-19.

La Spitalul de Copii au fost livrate un aparat de ventilație, un sistem de spălare automată a instrumentarului și două lavoare chirurgicale, iar la Institutul de Urologie și Transplant Renal a ajuns un aparat de ventilație mecanică.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh