12
Vi, Aug
16 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a semnat autorizația de construire pentru extinderea și modernizarea rețelei de distribuție a apei din localitatea clujeană Iara.

Alin Tișe, Președintele Consiliului Județean Cluj„Orice investiție de acest fel, în zona de munte a județului, aduce plus-valoare atât calității serviciilor turistice oferite cât și nivelului de trai al locuitorilor. În paralel, proiectul Consiliului Județean Cluj de introducere a apei potabile în comunele clujene din Munții Apuseni înaintează, acesta aflându-se în faza de proiectare tehnică”. 

În prezent, localitatea Iara dispune de un sistem de alimentare cu apă funcțional, care nu acoperă însă necesarul pentru toate gospodăriile. Astfel, pentru remedierea situației, Primăria comunei Iara a inițiat un proiect de extindere a conductei de distribuție a apei, dar și de înlocuire a conductelor vechi la care s-au produs mai multe avarii.

Lucrările se vor realiza pe o lungime totală de cca. 3.850 de metri, noile conducte fiind prevăzute cu opt hidranți și 19 cămine de vane și golire.  

Valoarea lucrărilor este de 1.123.163 lei, banii fiind asigurați din fonduri locale proprii.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh