11
Joi, Aug
16 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj a scos la licitație reluarea lucrărilor de reabilitare și modernizare, pe fonduri europene, a drumului județean DJ 150 Viişoara – Ceanu Mare – Frata – Mociu.

Tronsonul vizat are o lungime de 39,7 kilometri și începe de la ieșirea estică a municipiului Câmpia Turzii, traversează teritoriul a nu mai puțin de cinci comune și ajunge până în DN16, în zona localității Turmași, comuna Mociu.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Vestea bună pentru participanții la trafic și pentru locuitorii din zonă e că vom relua lucrările de modernizare pe acest important drum județean, care asigură o conectivitate foarte bună atât între comunele din estul județului, cât și cu cele din județul Mureș. Totodată, împreună cu proiectantul am actualizat proiectul tehnic al investiției”.

Modernizarea, în profunzime, a acestui drum județean presupune inclusiv lărgirea părții carosabile până la 6 metri, cu acostamente pe ambele părți de minim 50 de cm. De asemenea, vor fi construite două poduri noi și vor fi reabilitate alte șase poduri aflate pe traseu.  

Finanțarea continuării lucrărilor va fi asigurată atât din fonduri europene cât și din bugetul Consiliului Județean.

Reamintim faptul că vechiul contract de execuție a lucrărilor de reabilitare și modernizare a DJ 150, încheiat cu SC KIAT Group Construct SRL, a fost reziliat din cauza nerespectării de către societate a clauzelor contractuale asumate.

 

Biroul de presă

 

 

FOTO Arhiva

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh