19
Vi, Apr
20 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
În atenția cetățenilor
▶️ Conform unei analize efectuate la nivelul Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Cluj, în lunile noiembrie 2022-ianuarie 2023 se estimează că un număr de 13.585 de permise urmează a fi reînnoite.
? Apogeul va fi în luna ianuarie 2023 când vor expira 8.209 de permise de conducere, care au fost eliberate la începutul anului 2013.
? Rugăm cetățenii care și-au făcut permisul de conducere acum 10 ani să efectueze demersurile de preschimbare în perioada imediat următoare, pentru a evita supraaglomerarea instituției abilitate, care ar genera întârzieri.
✅ Pentru a eficientiza procedurile, Serviciul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Cluj a suplimentat cu un ghișeu, care este funcțional deja, în baza unei programări on-line efectuate în prealabil.
? Persoanele vizate sunt rugate să se programeze pe site-ul www.drpciv.ro și să achite contravaloarea permisului de conducere în valoare de 89 lei prin transfer bancar sau prin intermediul platformelor http://www.xn--ghieul-5lc.ro/ sau www.drpciv.ro, secțiunea servicii online – plăți, mandat poștal, etc.
? Programul de funcționare al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului Județului Cluj parte fi consultat aici: https://bit.ly/3eufkFv
? Lista documentelor necesare pentru preschimbarea permisului de conducere românesc este disponibilă aici: https://bit.ly/2tHNxWV
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh