16
Dum, Iun
11 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj informează participanții la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineții zilei de luni, 21 noiembrie a.c., pe raza județului Cluj nu există drumuri județene blocate sau închise traficului rutier, dar pe sectoarele de drum situate în zona de munte a județului există posibilitatea ca circulația să se desfășoare în condiții mai dificile din cauza căderilor de zăpadă.

De asemenea, din cauza temperaturilor apropiate de zero grade Celsius înregistrate mai ales în cursul nopții, există posibilitatea formării de polei pe carosabil.

În acest context, pentru asigurarea unor condiții optime de circulație, în cursul zilei de duminică, 20 noiembrie, s-a acționat, inclusiv prin revizii, pe șase drumuri sau sectoare de drumuri județene situate pe raza zonei Huedin. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a trei utilaje. Tot în această zonă, în cursul nopții şi al acestei dimineți s-a acționat pe cinci drumuri sau sectoare de județene, cu patru utilaje. În cadrul acestor acțiuni a fost folosită o cantitate însumată de 90 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile județene situate în zona Gilău, în cursul zilei de ieri s-a intervenit, inclusiv prin revizii, pe patru drumuri sau sectoare de drumuri județene, cu două utilaje. În cursul nopții şi al acestei dimineți s-a acționat, inclusiv prin revizii, pe patru drumuri județene, cu două utilaje. În cadrul acestor acțiuni a fost folosită o cantitate însumată de 50 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile județene situate în zona Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit, inclusiv prin revizii, pe două drumuri județene, cu două utilaje. În cursul nopții şi al acestei dimineți s-a acționat, inclusiv prin revizii, pe două drumuri județene, cu două utilaje. În cadrul acestor acțiuni a fost folosită o cantitate însumată de 21 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile situate în zonele Gherla și Dej, intervențiile specifice activității de iarnă în cursul ultimelor 24 de ore au fost minime, mai exact doar de verificare a stării drumurilor și condițiilor de circulație, nefiind necesară folosirea de utilaje specifice sau de material antiderapant.

În continuare, se acționează cu utilaje şi materiale antiderapante, inclusiv sare, pentru combaterea fenomenului de polei. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri județene pentru verificarea stării părții carosabile, urmând să se acționeze în caz de necesitate.

 

Biroul de presă

21 noiembrie 2022

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh