20
Sam, Iul
3 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

  Consiliul Județean Cluj a publicat anunțul de achiziție pentru servicii de adăpostire a animalelor aflate în pericol pe raza județului Cluj, pentru care s-a emis un ordin de plasare în adăpost.

            Concret, prin intermediul contractului, vor fi oferite servicii publice ce constau în capturarea/ridicarea/preluarea animalelor, asistență veterinară de urgență, inclusiv intervenții chirurgicale, transportul, cazarea, hrănirea, deparazitarea, vaccinarea și controlul bolilor animalelor.

            Totodată, se solicită respectarea unor standarde de calitate, precum personal calificat și instruit, condiții corespunzătoare de transport, de cazare, spații construite din materiale care pot fi curățate și dezinfectate ușor, cu facilități pentru cazare, hrănire în funcție de specie, existența unei încăperi în care medicul veterinar să efectueze tratamente specifice, respectiv în ceea ce privește procedurile organizatorice.

            Valoarea estimată fără TVA a contractului este de 162.000 de lei, banii fiind asigurați din bugetul Consiliului Județean.

Data limită de depunere a ofertelor este 26 iunie 2023.

            Reamintim faptul că, tot în vederea protejării animalelor aflate în pericol pe raza județului Cluj,  forul administrativ județean, prin Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Cluj, a demarat la sfârșitul anului 2022, o campanie de informare și conștientizare cu privire la obligativitatea sterilizării câinilor și, implicit, a beneficiilor aferente acestei proceduri.

           

 

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh