21
Vi, Iun
3 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Lucrările de reabilitare și modernizare derulate de Consiliul Județean Cluj în cadrul proiectului cu finanțare europeană “Modernizare și reabilitare drum județean DJ 107M Luna de Sus-Băișoara-Buru-limita județ Alba” avansează în ritm constant și susținut.

În această etapă lucrările vizează, cu precădere, tronsoanele situate pe raza comunelor Săvădisla și Băișoara, în lungime de peste 23 de km. Pe aceste sectoare s-a frezat stratul de asfalt existent, s-au executat casete în vederea consolidării sistemului rutier și a fost așternut deja primul strat de asfalt, pe o lungime de peste 6 kilometri.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Am cerut constructorilor să profite la maxim de vremea prielnică și să mențină un ritm susținut. Drumul județean 107M este unul strategic, atât pentru localnici cât și pentru turiști, facilitând accesul atât spre municipiul Cluj-Napoca și spre județul Bihor, cât și spre județul Alba.”

Astfel, au fost executate șanțuri pavate cu beton pe raza localităților Surduc și Lita, precum și accese la proprietăți în localitatea Surduc și Iara. Totodată, în această etapă se execută operațiuni ce vizează șapte poduri, dintre care patru noi.

În același timp se continuă lucrările de execuție la dispozitivele de colectare, scurgere și evacuare a apelor pluviale în localitățile Surduc, Iara, Băișoara și Lita și se realizează lucrări la drumurile laterale.  

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh