16
Dum, Iun
11 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La sediul instituției, a avut loc o întrevedere a conducerii Direcției Naționale Anticorupție cu președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România, domnul avocat Traian Briciu, având ca temă consolidarea dialogului interprofesional.

Discuțiile s-au axat pe ideea că profesiile de magistrat procuror și avocat slujesc unor valori comune, precum dreptatea, aflarea adevărului în procesul penal și respectarea drepturilor fundamentale ale tuturor părților implicate în procesul penal și că exercitarea unor roluri diferite în cadrul procesului penal nu poate fi antagonică ideii de contribuție comună prin competență și onestitate la cultura judiciară în sistemul de drept român. 

Conducerile celor două instituții și-au manifestat întreaga deschidere pentru materializarea unor forme de colaborare profesională în vederea cunoașterii reciproce a preocupărilor celor două medii profesionale, pentru ca astfel, forța dreptului să nu înlocuiască dreptul forței, iar independența profesiilor să nu pună obstacole în calea dezbaterilor.

 

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh