30
Ma, Mai
21 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Încasările rezultate din vânzarile online și cele realizate la automatele de bilete au o tendință de creștere cu valori medii anuale de aproximativ 40%.

14,9 milioane lei sunt încasările din anul 2015  din vânzarile online prin aplicația www.cfrcalatori.ro / Bilete CFR online / și 4,8 milioane lei prin automatele de bilete.cfr-foto-online

  • Bilete online

Reamintim că aplicaţia Bilete CFR Online care poate fi accesată direct de pe site-ul oficial al CFR Călători: www.cfrcalatori.ro, facilitează cumpărarea de bilete la toate trenurile InterRegio şi Regio Expres cu regim de rezervare în trafic intern. Prin cumpărarea de Bilete CFR Online se adaugă o reducere de 5% la suma finală, care se cumulează și cu alte discounturi. De exemplu, pentru călătorii care deţin Cardul Tren Plus reducerea este de aproximativ 30%.

Tipurile de bilete care pot fi achiziţionate sunt: bilete la preţ întreg, copil, elev sau student cu legitimație, bilete dus-întors, minigrup 2 – 5 sau bilete cu reducere la cumpărarea cu anticipaţie de 6 – 30 zile. Cumpărarea, modificarea sau restituirea biletelor CFR online se poate efectua până cel mai târziu cu 12 ore înainte de plecarea trenului, direct de către client din contul său de utilizator.

Pentru cumpărarea biletelor prin intermediul aplicației de cumpărare Bilete CFR Online, clienţii trebuie să se înregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro, să completeze toţi paşii indicaţi pe platformă, să aleagă destinaţia unde vor să ajungă şi să finalizeze plata. După ce tranzacţia este confirmată, clientul primeşte, via e-mail, varianta electronică a biletului de tren. IMPORTANT pentru pasageri este faptul că  NU este necesară tipărirea biletului online! Identificarea în tren are loc în baza  ID-ului biletului electronic care poate fi notat /  fotografiat și a Cărţii de Identitate.

Automatele de bilete sunt uşor de folosit, sunt dotate cu touch-screenuri și au încorporat cititor de card bancar (POS). Pasagerii pot afla informaţii cu privire la orele de plecare şi sosire a trenurilor şi pot cumpăra bilete la preţ întreg, pentru copii, elevi sau studenți cu legitimație, bilete „dus-întros opțional” (atunci când se cunoaște trenul de plecare și întoarcere) la toate trenurile și clasele de rezervare (clasa 1 și 2, inclusiv vagon de dormit și cușetă), oferta minigrup la vagoanele clasă, dar și abonamente, inclusiv abonamente cu reducere pentru elevi și studenți. Plata se face prin card bancar, cu tipărirea chitanţei aferente.

 

De la cele peste 700 de automatele ZebraPay amplasate în peste 90 de localităţi din țară, clienții îşi pot cumpăra bilete de tren cu o reducere suplimentară de 5% din suma finală, care se cumulează și cu alte discounturi.

Tipurile de bilete care pot fi achiziţionate sunt: bilete la preţ întreg și copil cu reducere la cumpărarea cu anticipaţie de 6 – 30 zile de la 10% până la 25%, bilet elev sau student cu legitimație, precum și bilete „dus-întors opțional”, până cel mai târziu cu 24 ore înainte de plecarea trenului.

IMPORTANT : Biletele sunt nominale și trebuie prezentate în tren.

Informaţii suplimentare despre utilizarea automatelor de bilete și a platformei Bilete CFR Online sunt disponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro la secțiunea «SERVICII» .

CFR Călători mulțumeşte tuturor pasagerilor care își cumpără de fiecare dată bilet de tren!

 

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh