03
Sam, Iun
19 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Aflăm de pe site-ul Salinei Turda că unul dintre obiectivele aflate în administrarea Societății Turda Salina Durgău  S.A. a fost închis Thumbnail imagetemporar. Iată mesajul postat de conducerea societății, azi 2 martie 2016:

„În urma unui incident petrecut aseară, la Bazinul de Înot, după ce s-a constatat că unul dintre copii și-a făcut nevoile în incinta bazinului de înot, conducerea societății care administrează acest obiectiv a luat decizia închiderii temporare a activității.

Precizăm că după ce s-a constatat incidentul menționat, s-au luat măsuri specifice, respectiv s-a făcut o procedură internă de curățare. Deși în urma analizelor interne pe care le-am efectuat, după efectuarea procedurii de curățare, a reieșit că indicatorii sunt în limitele normale, am decis să așteptăm și efectuarea analizelor din partea DSP Cluj, pentru a evita orice eveniment neplăcut ulterior, având în vedere că este vorba despre un obiectiv cu acces public.

Ne cerem scuze pentru acest incident care nu ni se datorează și mulțumim anticipat pentru înțelegerea acordată, având în vedere că aplicăm niște proceduri normale privind siguranța sanitară. Imediat după ce DSP Cluj va efectua analizele și ne va transmite că prin funcționarea bazinului nu se pune în pericol sănătatea cetățenilor, inclusiv a copiilor care frecventează acest bazin, vom proceda la redeschiderea obiectivului.

 

 

Maria Simona Baciu,

Director General,

Turda Salina Durgau S.A.”

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh