24
Lun, Iun
4 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

asfaltare

În cartierul Oprişani, mai multe străzi vor fi asfaltate în perioada următoare.

Asfaltarea se face din sumele din prima tragere corespunzătoare emisiei de obligaţiuni în valoare totală de 9 milioane de euro, care vor fi la dispoziţia Consiliului local turdean, pentru diferite investiţii de la nivelul municipiului.

Această primă tragere se ridică la 4,5 milioane de euro, care vor fi utilizaţi în principal pentru reabilitări de străzi, amenajări trotuare şi alei, dar si parcari pentru locuitorii din micro raioanele cartierului Oprişani, cea mai populată zonă a oraşului.

Motivul pentru care asfaltarea se desfăşoară în acest an în Oprişani este faptul că aici sunt realizate proiectele necesare şi sunt deja introduse serviciile şi utilităţile, astfel că asfaltul nu va mai trebui spart pentru apă, canal sau alte utilităţi.

Asfaltarea trebuia deja să înceapă în urmă cu circa două luni dar licitaţia organizată pentru atribuirea acestor lucrări a fost contestată şi astfel întârziată.

Lucrările odată începute cu strada Tineretului vor fi continuate cu alte străzi din cartierele micro 1, 2, 3 sau 4, în funcţie de finalizarea proiectului tehnic necesar pentru fiecare dintre acestea.

Anul viitor, lucrările vor continua în alte cartiere ale oraşului, fiind finanţate din cea de-a doua tragere din împrumutul nerambursabil aferent emisiei de obligaţiuni.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh