18
Joi, Apr
17 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Judeţul Cluj are un nou prefect, numit de guvernul României, în persoana doctorului Florin Stamatian. El l-a înlocuit, după publicarea deciziei guvernului în Monitorul oficial, pe dejeanul Călin Platon. La instalarea sa în funcţie a participat şi şeful guvernului, Emil Boc, omul care a ţinut să dea astfel valoare, dar şi semnalul sprijinului total de care doctorul Stamatian se bucură din partea PD-L şi, de ce nu, a guvernului.

Deşi am vrut să participăm la investirea în funcţie a celui care este fiul doctorului ce ne-a adus pe lume, pe unii dintre noi, o mică problemă datoraThumbnail imagetă unui canal neacoperit de la intersecţia străzilor Tineretului cu Mânzărie, ne-a schimbat planurile. Şi ne-a schimbat, cu totul, şi o roată de la autoturism. Rezolvarea problemei a durat astfel ... încât am ratat întâlnirea cu fruntaşii portocalii de la Prefectura Cluj.
Florin Stamatian, care s-a născut în 1952, la Turda,  este căsătorit şi are un copil, iar în urmă cu câteva săptămâni a primit titlul de cetăţean de onoare a municipiului Turda. Probabil că va fi prezent la înmânarea titlului, dar sperăm ca şi de multe ori după aceea. Ca să-şi dovedească relaţia endemică avută cu municipiul Turda.
Stamatian este preşedinte executiv al organizaţiei judeţene Cluj a PDL. 
Noul prefect trebuie să demisioneze din postul de consilier municipal Cluj Napoca. 
Doctorul Stamatian a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie din Cluj Napoca, specialitatea obstetrică - ginecologie, iar în prezent, este şeful Clinicii de Obstetrică - Ginecologie nr. 1 din Cluj Napoca şi profesor universitar la UMF. 
Între 2005 şi 2007, acesta a deţinut funcţia de director executiv al Autorităţii de Sănătate Publică Cluj.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh