04
Lun, Mar
21 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

În 10 februarie 2012, a fost semnat împreună cu reprezentanţii Asocierii S.C. CONFORT S.A., ATZWANGER SPA, S.C. LADURNER IMPIANTI S.R.L., S.C. VEL SERVICE S.A, contractul de lucrări privind construcţia a trei staţii de transfer deşeuri în judeţul Cluj, parte componentă a proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în Judeţul Cluj”.

„Marcăm astăzi un pas extrem de important înainte în ceea ce priveşte implementarea proiectului privind managementul integrat al deşeurilor la nivelul judeţului nostru. Construcţia acestor staţii de transfer reprezintă o etapă importantă în procesul de colectare a deşeurilor de pe întreg teritoriul judeţului Cluj. Ulterior, acestea vor fi transportate la depozitul ecologic judeţean aflat pe teritoriul municipiului Cluj-Napoca, unde vor fi supuse unui proces complex de sortare şi compostare a deşeurilor organice, respectiv depozitare. Lucrările efective vor debuta de îndată ce condiţiile meteorologice o vor permite”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Contractul se referă la construcţia a trei staţii de transfer în localităţile Gherla, Huedin şi Mihai Viteazu. Durata maximă de realizare a contractului este de 12 luni de la data  emiterii ordinului de începere a lucrărilor, la care se adaugă perioada de notificare a defecţiunilor de 24 de luni. Valoarea estimată, fără TVA, este de 23.076.000,80 lei, valoarea estimată în euro fiind de 5.596.217,00. Sursa de finanţare o reprezintă Fondul European de Dezvoltare Regională (prin POS Mediu, axa prioritară 2 – Sectorul managementul deşeurilor/reabilitarea terenurilor poluate istoric), bugetul de stat şi bugetul local.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh