04
Lun, Mar
21 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, a inaugurat marţi 20 martie, lucrările de execuţie a Centrului de Management Integrat al Deşeurilor (CMID) în judeţul Cluj, care fac parte din Proiectul “Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Cluj”, finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin POS Mediu.

Centrul, situat în proximitatea fostei rampe de la Pata Rât, va cuprinde Zona Tehnică aferentă CMID Cluj-Napoca, compusă din: Staţie de Tratare Mecano-Biologică a deşeurilor biodegradabile, Staţie de Sortare deşeuri reciclabile, infrastructura adiacentă alimentare cu apă, alimentare cu energie electrică, reţea de incendiu. Totodată va fi construită celula nr.1 de depozitare deşeuri în suprafaţă de Thumbnail image7,76 ha, drumuri interioare, clădire administrativă, zonă de intervenţii utilaje, zonă spălare roţi, staţie epurare levigat, staţie de combustibil, reţele incintă, sistem captare gaz din depozit, lucrări de protecţie împotriva inundaţiilor, zona de recepţie deşeuri, cabină personal de supraveghere, monitorizare mediu. Termenul de finalizare al lucrărilor este de 14 luni iar perioada de garanţie este de 60 de luni.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh