20
Sam, Iul
3 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Thumbnail imageAdministratia publică locala a fost informata de aparitia unor fluturasi pe strazile Dr. I. Ratiu si General Dragalina. Continutul fluturasului se refera la o posibila actiune a unor formatiuni politice din Turda, manifestare caracteristica doar campaniilor electorale.
Executivul turdean dezaproba astfel de gesturi politice şi revine cu urmatoarele precizari :
• Strada Dr. I. Ratiu este prevăzuta pentru modernizare in cadrul unui proiect amplu care include turnarea de covor asfaltic , amenajarea unei piste de biciclete şi alte amenajari edilitare.

• Strada General Dragalina si strada George Baritiu sunt cuprinse de asemenea în programul de reabilitare, in urma interventilor din cadrul proiectului ISPA al Companiei de Apa Ariesul S.A. Turda.

 Toate acestea au fost aduse in atentia cetatenilor in cadrul intalnirilor dintre reprezentantii administratiei locale si locuitori, precum şi prin intermediul mass-mediei locale la inceputul acestui an.
Neplacerile create locatarilor din zona sunt cunoscute de administratia locala si au prioritate in activitatile din aceasta perioada, ele vor fi finalizate intr-un timp cat mai scurt in functie de complexitatea lor, fara a se face rabat de la calitate.
Conducerea administratiei locale isi cere scuze pentru inconvenientele create cetatenilor care locuiesc in aceasta zona, celor care o tranziteaza, si le multumeste pentru intelegere.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh