26
Dum, Mar
19 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Anul acesta avem mai multe şanse să putem savura o bere rece sau un suc la una dintre terasele din Turda. Turda este un oraş care ”suferă” din acest punct de vedere, ”oazele” de acest fel în căldura verii fiind extrem de rare, lucru atipic pentru un oraş european.

Administraţia locală pare hotărâtă să schimbe acest lucru atâta timp cât a decis să propună Consiliului local o chirie modică pentru astfel de terase. Iar Consiliul local s-a arătat de acord, modificând  HCL nr. 203/29.11.2011 referitoare la stabilirea chiriei pentru spaţiile şi terenurile cu altă destinaţie decât locuinţă, precum şi aprobarea diferitelor taxe şi tarife pentru anul 2012. În cadrul acestui act normativ, modificarea a vizat exclusiv introducerea unui paragraf referitor la terase. Astfel, la articolul 2 s-a introdus litera h cu următorul cuprins:”h) prin excepţie, pentru închirierea de teren pentru terase sezoniere în zona centrului istoric al municipiului Turda se aprobă tariful de 1 leu/mp/lună. Închirierea se va face conform prevederilor legale în vigoare.”

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh