04
Lun, Mar
21 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Miercuri, 23 mai 2012, Municipiul Turda a primit o nouă distincţie care ne recunoaşte meritele în managementul şi implementarea proiectelor finanţate din fonduri europene, în cadrul Galei Premiilor Regio a Târgului Internaţional de Investiţii „Împreună reconstruim România”, găzduit de Phoenicia Grand Hotel, din Bucuresti. Este un argument în plus al faptului că suntem o comunitate activă, cu un plan de dezvoltare durabilă coerent, bazat pe proiecte de amploare, care au convins şi au obţinut finanţări europene.

Târgul Internaţional de Investiţii „Împreună reconstruim România” este organizat în intervalul 23-25 mai 2012 de Avangarde PR Agency, în parteneriat cu Ministerul Administraţiei şi Internelor, Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi Unitatea Centrală pentru Coordonarea Parteneriatului Public Privat. La evenimentul aflat în derulare, organizatorii au reunit peste 500 de participanţi reprezentând mediul politic, administraţia locală, alături de importante companii private naţionale şi internaţionale.
În cadrul acestei manifestării ambiţioase s-a lansat şi publicaţia proiectului de promovare Cartea Primăriilor din România, în paginile căreia municipiul Turda are rezervat un spaţiu de prezentare şi promovare a principalelor proiecte realizate, a celor aflate în curs de implementare, precum şi a planurilor de viitor menite să atragă investitori pe plan local.
O parte importantă din agenda evenimentului o reprezintă susţinerea workshop-urilor cu tematici de interes precum: „Parteneriatul public-privat, start spre dezvoltare”, „Investiţii în dezvoltarea urbană”, „Cum să creştem împreună gradul de absorbţie al finanţărilor disponibile pentru România” etc.

 

matei470x150

Reamintesc faptul că în data de 4 mai 2012, Revista Româna de Administraţie Publica Locală a recunoscut proiectul municipalităţii turdene „Creşterea atractivităţii turistice a zonei cu potenţial balnear Lacurile Sărate – Zona Durgău – Valea Sărată si Salina Turda” ca fiind cel mai bun proiect în domeniul turism din România, la Concursul Naţional de Proiecte din Administraţia Publică Locală „Cele bune să se-adune”, ediţia 2012.

Sursa: www.tudorstefanie.ro

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh