20
Sam, Apr
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Comuna Sănduleşti a fost în aceste zile gazda unei întâlniri festive. Evenimentul din data de 28 iunie a marcat validarea în funcţie a noului primar, Augustin Duca. Acesta a câştigat alegerile locale desfăşurate în data de 10 iunie. În cadrul întâlnirii a fost validat şi noul Consiliu Local al comunei, format din 11 persoane. Este vorba de Florin Pădurean-PDL, Virgil Gorga-PDL, Laurenţiu Sin-PDL, Adrian Vana-PDL, Vasile Luca-USL, Iacob Chiorean-USL, Evlavie Gaia-PPDD, Ileana Gaia-PAS, Vasile Drăgan-PRM, Ioan Pătăcean-PNŢCD şi Ciprian Moldovan-PP. După validarea consilierilor locali şi a primarului, a urmat stabilirea noului viceprimar al comunei. Prin vot secret, consilierii locali l-au ales pe fostul primar Florin Pădurean în funcţia de viceprimar.

Pe lângă cetăţenii comunei, familiile sau rudele celor aleși, la eveniment au luat parte şi o serie de personalităţi din spectrul politic. Este vorba de președintele Consiliului Județean Horea Uioreanu, senatorului Alexandru Cordoș şi consilierul judeţean Mihai Szeplekan. Aceştia l-au felicitat pe Augustin Duca şi au promis că vor depune toate eforturile pentru a ajuta comuna cu fonduri atât de la Consiliul Judeţean cât şi de la Guvern.

La rândul său primarul Augustin Duca a declarat că prin proiectele care doreşte să le implementeze va conferi comunei Sănduleşti atributele unei comunităţi moderne.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh