19
Mie, Iun
4 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageFosta realizatoare de știri și emisiuni la One TV Turda, Lucia Golfin, a devenit de luni noul purtător de cuvânt al Primăriei Turda. Lucia Golfin a luat locul lăsat liber în urmă cu aproape un an de către Narcisa Pintea, cea care, de la începutul anului 2012 s-a dedicate doar activității de la Teatrul municipal Turda, lăsând la o parte atât administrația locală cât și politica.

Noul purtător de cuvânt a transmis un mesaj foștilor săi colegi din presa locală: "Vă mulțumesc pentru buna colaborare dintre noi cât timp am făcut parte din rândul vostru și sper ca și pe viitor să comunicăm cât mai bine. Vă stau la dispoziție ori de câte ori aveți nevoie de informații și sper ca relațiile de prietenie să se mențină".

Misiunea Luciei nu va fi una ușoară nici în fața funcționarilor din primăriei de la care trebuie să obțină informații pentru a le transmite, prin intermediul presei, către populație, dar nici în fața consiliului local care, la această dată este unul ostil față de executivul local condus de primarul Ștefănie.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh